OnePlus 12 med abonnemang

  • Betala över 36 månader.
  • Från billigaste till dyraste pris.
  • Hitta erbjudanden och jämför enkelt.

3 GB med fria samtal/sms

469 kr/mån

8 GB med fria samtal/sms

529 kr/mån

5 GB med fria samtal/sms

589 kr/mån

30 GB med fria samtal/sms

599 kr/mån

100 GB med fria samtal/sms

659 kr/mån

15 GB med fria samtal/sms

669 kr/mån

Fri surf - 100 Mbit/s med fria samtal/sms

739 kr/mån

Fri surf med fria samtal/sms

829 kr/mån

Köpa OnePlus 12 med eller utan abonnemang?

I de allra flesta fall rekommenderar vi att du köper OnePlus 12 med abonnemang. Det innebär att du slipper en stor engångskostnad och istället får kostnaden utspridd över 36 månader.

Måste jag välja min nuvarande operatör när jag köper OnePlus 12?

Nej, absolut inte. Om din bindningstid har gått ut hos din nuvarande operatör så kan du välja vilken operatör du vill. När du sedan beställer OnePlus 12 så väljer du att numret skall flyttas med och då tar din nya operatör över numret från din gamla och avslutar ditt gamla abonnemang åt dig.

Vilken operatör skall jag välja till OnePlus 12?

I det stora hela så spelar det ingen större roll om du inte har specifika krav. Det viktiga är att du väljer en som har täckning där du bor och det kan du kontrollera genom att trycka på se täckningskarta vid alla erbjudanden på vår sida. Du kan även följa antalet stjärnor en operatör har, desto fler desto bättre. I sista hand bör du även gå på pris så du inte väljer en för dyr operatör när du köper OnePlus 12.

Var är OnePlus 12 billigast med abonnemang?

Tittar man i vår lista över priser så är Halebop den billigaste operatören och där får du OnePlus 12 för 469 kr/mån. Då ingår 3 GB surf, fria samtal och sms inom Sverige varje månad samt att du betalar över 36 månader.

Se alla priser på OnePlus 12 med abonnemang