Doro 8110 med abonnemang

  • Betala över 36 månader.
  • Från billigaste till dyraste pris.
  • Hitta erbjudanden och jämför enkelt.

5 GB med fria samtal/sms

236 kr/mån

20 GB med fria samtal/sms

266 kr/mån

Fri surf med fria samtal/sms

366 kr/mån

Köpa Doro 8110 med eller utan abonnemang?

I de allra flesta fall rekommenderar vi att du köper Doro 8110 med abonnemang. Det innebär att du slipper en stor engångskostnad och istället får kostnaden utspridd över 36 månader.

Måste jag välja min nuvarande operatör när jag köper Doro 8110?

Nej, absolut inte. Om din bindningstid har gått ut hos din nuvarande operatör så kan du välja vilken operatör du vill. När du sedan beställer Doro 8110 så väljer du att numret skall flyttas med och då tar din nya operatör över numret från din gamla och avslutar ditt gamla abonnemang åt dig.

Vilken operatör skall jag välja till Doro 8110?

I det stora hela så spelar det ingen större roll om du inte har specifika krav. Det viktiga är att du väljer en som har täckning där du bor och det kan du kontrollera genom att trycka på se täckningskarta vid alla erbjudanden på vår sida. Du kan även följa antalet stjärnor en operatör har, desto fler desto bättre. I sista hand bör du även gå på pris så du inte väljer en för dyr operatör när du köper Doro 8110.

Var är Doro 8110 billigast med abonnemang?

Tittar man i vår lista över priser så är Tre den billigaste operatören och där får du Doro 8110 för 236 kr/mån. Då ingår 5 GB surf, fria samtal och sms inom Sverige varje månad samt att du betalar över 36 månader.

Se alla priser på Doro 8110 med abonnemang