OnePlus Open med abonnemang

  • Betala över 36 månader.
  • Från billigaste till dyraste pris.
  • Hitta erbjudanden och jämför enkelt.

3 GB med fria samtal/sms

699 kr/mån

8 GB med fria samtal/sms

759 kr/mån

5 GB med fria samtal/sms

819 kr/mån

30 GB med fria samtal/sms

819 kr/mån

100 GB med fria samtal/sms

879 kr/mån

15 GB med fria samtal/sms

899 kr/mån

Fri surf - 100 Mbit/s med fria samtal/sms

969 kr/mån

Fri surf med fria samtal/sms

1059 kr/mån

Köpa OnePlus Open med eller utan abonnemang?

I de allra flesta fall rekommenderar vi att du köper OnePlus Open med abonnemang. Det innebär att du slipper en stor engångskostnad och istället får kostnaden utspridd över 36 månader.

Måste jag välja min nuvarande operatör när jag köper OnePlus Open?

Nej, absolut inte. Om din bindningstid har gått ut hos din nuvarande operatör så kan du välja vilken operatör du vill. När du sedan beställer OnePlus Open så väljer du att numret skall flyttas med och då tar din nya operatör över numret från din gamla och avslutar ditt gamla abonnemang åt dig.

Vilken operatör skall jag välja till OnePlus Open?

I det stora hela så spelar det ingen större roll om du inte har specifika krav. Det viktiga är att du väljer en som har täckning där du bor och det kan du kontrollera genom att trycka på se täckningskarta vid alla erbjudanden på vår sida. Du kan även följa antalet stjärnor en operatör har, desto fler desto bättre. I sista hand bör du även gå på pris så du inte väljer en för dyr operatör när du köper OnePlus Open.

Var är OnePlus Open billigast med abonnemang?

Tittar man i vår lista över priser så är Halebop den billigaste operatören och där får du OnePlus Open för 699 kr/mån. Då ingår 3 GB surf, fria samtal och sms inom Sverige varje månad samt att du betalar över 36 månader.

Se alla priser på OnePlus Open med abonnemang